Siirry sisältöön
Lukiolaisia oppitunnilla. Eturivissä kannettavien tietokoneiden ja pulpettien ääressä kolme tyttöä, taustalla yksi poika. Tyttöjen takana seisoo miesopettaja.

Keminmaan lukio

Keminmaan lukio on tarjonnut laadukasta yleissivistävää koulutusta jo vuodesta 1975 lähtien. Lukiossa opiskelee tällä hetkellä noin 140 opiskelijaa, jotka ovat perinteisesti sijoittuneet jatko-opintoihin selvästi keskimääräistä paremmin.

Keminmaan lukio on juuri sopivan kokoinen oppilaitos. Lukio pystyy pitämään tarjonnan laajana ja rakentamaan yksilöllisiä opintopolkuja opiskelijoilleen. Keminmaassa opiskelija tulee huomatuksi yksilönä. Lukio on myös osa valtakunnallista LUMA-kehittämisyhteisöä, ja sillä on pitkä kokemus luma-aineiden opetuksen edistämisestä. Myös yhteistyöllä korkeamman asteen oppilaitosten kanssa on jo vuosikymmenten perinne.

Keminmaan lukiossa on käytössä digitaalinen Slice-opiskelijakortti, joka on lukion opiskelijoille ilmainen. Slice-opiskelijakorttisovelluksella voi lunastaa tuhansia rahanarvoisia opiskelijaetuja ympäri Suomea.