Siirry sisältöön

Laskuttajalle

Keminmaan kunta vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja.

Keminmaan kunnan Y-tunnus on 0210469-8.

Käyntiosoite on Kunnantie 3, 94400 Keminmaa

Sähköposti: kirjanpito@keminmaa.fi

Verkkolaskutusosoite

OVT/Verkkolaskuosoite: 003702104698

Välittäjä: CGI, Operaattori-/välittäjätunnus: 003703575029

PDF-laskut sähköpostilla

Mikäli et voi lähettää laskuja verkkolaskuina tai et halua avata toimittajaportaalia, voit lähettää laskun sähköpostilla pdf-liitetiedostona sähköpostiin ostolaskut.fi@cgi.com

osoitteella:
KEMINMAAN KUNTA, 003702104698
PL 831
00074 CGI

Toimittajaportaali

Keminmaan kunnalla on käytössä maksuton toimittajaportaali (CGI), jonka avulla laskuttajat voivat luoda uusia laskuja ja lähettää ne verkkolaskuina Keminmaan kunnalle sekä selata aiemmin lähettämiään laskuja.

Portaali toimii verkkoselaimella ja se on tarkoitettu niille laskuttajille, joilla on vähän laskuja tai ei ole mahdollisuutta tuottaa sähköistä laskua.

Palvelun käyttöönottamiseksi laskun lähettäjälle luodaan käyttäjätunnus toimittajaportaaliin. Portaalin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Suositellaan käytettävän toimittajan virallista sähköpostiosoitetta.

Pyyntö laskuttaa toimitetaan sähköpostissa, jonka perusteella laskuttaja pystyy rekisteröitymään portaaliin ja hallinnoimaan yrityksensä tietoja. Pyyntöä varten tarvitsemme

  • Y-tunnuksen tai yksityishenkilöstä henkilötunnuksen,
  • sähköpostiosoitteen ja
  • käyttäjän nimen.

Laskutuspyynnöt lähetetään osoitteeseen kirjanpito@keminmaa.fi.

Laskujen tietosisältö

Varmistattehan, että lähetetyltä laskulta löytyvät tarvittavat laskutusviitetiedot, jotka tilaaja on antanut. Oikeat laskutiedot takaavat laskujen nopean maksun.

Laskussa on mainittava tilauksen yhteydessä tilaajan antamat tilausviitteet, joita ovat muun muassa:

  • tilaaja tai tavaran tai palvelun vastaanottaja
  • osasto tai toimintayksikkö (nimi tai kustannuspaikka)

Laskujen liitteet voi toimittaa verkkolaskun yhteydessä.

Toimittajaportaalin tuottamat laskut täyttävät Finanssialan määrittelemät verkkolaskutuksen vähimmäisvaatimukset sekä arvonlisäverolain vaatimukset pakollisista laskumerkinnöistä.

Maksaminen

Keminmaan kunta voi lähettää laskut kuluttaja-asiakkailleen joko sähköisenä e-laskuna tai paperilaskuna. Asiakas voi itse valita, missä muodossa hän haluaa vastaanottaa laskunsa. E-laskutuspyyntö tehdään omassa pankissa tai verkkopankissa.