Siirry sisältöön

Kuntalaistilaisuudet

Keminmaan kunta järjestää kuntalaistilaisuuksia, joissa kuntalaisilla on mahdollisuus saada tietoa asioiden lähtökohdista ja tavoitteista ja lausua mielipiteensä asioista.

Kuntalaistilaisuudet ovat kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, joissa käsitellään kuntalaisten palveluihin liittyviä asioita esim. kaavoitusta ja maankäyttöä, kouluverkkoa tai varhaiskasvatuksen palveluja. Tilaisuuksissa on paikalla virkamiehiä ja päättäjiä. Niissä kuntalaiset saavat kertoa mielipiteitään vireillä olevista asiasta.
Tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden ja niistä kerrotaan verkkosivullamme, tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa. Tilaisuuksista voidaan ilmoittaa myös paikallisissa lehdissä.

Keminmaan kunta järjesti 15.4.2024 ja 16.4.2024 kuntalaistilaisuudet, joissa kuntalaisilla oli mahdollisuus saada tietoa asioiden lähtökohdista ja tavoitteista ja lausua mielipiteensä asioista.

15.4.2024 klo 18.00  Kuntalaistilaisuus tuulivoimasta koskien Keminmaan valtuuston tulevaa periaatepäätöstä tuulivoimasta

16.4.2024 klo 18.00  Kuntalaistilaisuus koskien WestWind Oy:n suunnittelemaa suurta, 112 hehtaarin laajuista, Tompselin Aurinkovoimapuistoa Keminmaan Itäkosken alueelle. WestWind Oy on hakenut kunnalta suunnittelutarveratkaisua voimalan toteuttamiseksi.