Siirry sisältöön
Näkymä ikkunoiden takaa kokoushuoneeseen, jossa istuu kolme naista.

Yrittäjälle ja sijoittajalle

Tule hyötymään arktisesta kasvusta tai aloita kokonaan uusi menestystarina! Lapin logistinen solmukohta on huippupaikka yritykselle ja oivallinen sijoituskohde.

Olipa osaamisalasi palvelut, kauppa, teollisuus tai alkutuotanto, Keminmaassa riittää tilaa. Valttikorttejamme ovat keskeinen sijainti, erinomainen infrastruktuuri, lähialueen vahva vientiteollisuus sekä toimiva yhteistyö yritysten kanssa.

Kaikki tiet tuovat kirjaimellisesti Keminmaahan. Lentoasema ja satamayhteydet ovat vieressä, rautatie ja valtatiet halkovat kuntaa. Logistisia ratkaisuja on helppo tehdä tehokkaasti. Asiakasvirta on vuolas.

Keminmaasta pääsee Kemiin, Tornioon tai Ruotsiin vartissa. Ouluun tai Rovaniemelle matkaa tunnissa.

Koulutettua työvoimaa on saatavilla mutkattomasti. Edullinen asuminen ja monet mukavan arjen mahdollistajat houkuttelevat kuntaan myös uusia tulijoita.

Keminmaan kunta haluaa olla mukana yrittäjän arjessa kehittämässä tulevaisuutta ja elinvoimaa – yhdessä. Keminmaassa on yhteinen sopimus kaikkien yrittäjien kanssa. Yhdessä voimme huolehtia siitä, että kunnan veto- ja pitovoima vahvistuvat. Elinvoimalupaus on allekirjoitettu 31.8.2023 ja on sellaisenaan voimassa tämän valtuustokauden. Lue mitä yhdessä lupaamme: Elinvoimalupaus.

Elinkeinotiimimme on palveluksessasi.