Siirry sisältöön

Opiskelijatoiminta

Jokainen Keminmaan lukion opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. Lukiolaisuus rakentuukin yhteisöllisyydestä ja yhteistyöstä. Keminmaan lukiossa on käytössä digitaalinen opiskelijakortti, jonka saa ladattua helposti slice.fi -osoitteesta.

Opiskelijakunta

Keminmaan lukion vahvuus on yhteisöllisyys, johon opiskelijakunta tarjoaa merkittävän väylän vaikuttaa heitä itseään koskeviin asioihin. Opiskelijakunta valitsee vuosittain keskuudestaan hallituksen, joka tekee lukion henkilökunnan kanssa tiivistä yhteistyötä.

Opiskelijakunnan jäsenet kaudella 2023-2024

  • Viivi Pohjanen, puheenjohtaja
  • Fanni Antinoja, varapuheenjohtaja
  • Iida-Maija Pussila, sihteeri
  • Tuukka Ojala, taloudenhoitaja
  • Anniina Piipponen
  • Kiira Nyy
  • Erja Aikavuori, ohjaava opettaja

Opiskelijakortti

Keminmaan lukiossa on käytössä digitaalinen Slice-opiskelijakortti, jota voit käyttää maksutta. Slice-opiskelijakorttisovelluksella voit myös lunastaa tuhansia opiskelijaetuja ympäri Suomea.

Slice-opiskelijakortin saat käyttöösi noudattamalla seuraavia ohjeita tarkasti ja tässä järjestyksessä:
1. Anna Wilmassa suostumus tietojen luovuttamiseen Slice.fi:lle opiskelijakorttisi toimittamista varten. Suostumuslomake löytyy Wilman lomakkeista, jonne pääset kirjautumalla Wilmaan työasemallasi. Löytyy kohdasta: lupa tietojen siirtoon Slicelle. Oikeus alennuksiin tarkastetaan myös opiskelijarekisteristä tietojen luovutuksen yhteydessä.
2. Odota 10 minuuttia, että tietosi ehtivät siirtyä Slicelle
3. Siirry osoitteeseen Keminmaan lukion Slice-opiskelijakortti lataamaan kuvasi palveluun ja täytä sivustolla kysyttävät tiedot huolellisesti. Huomioithan, että voit ladata kortin vasta siinä vaiheessa, kun opintosi ovat alkaneet.
4. Saat Sliceltä sähköpostin, jossa on opiskelijakorttisi aktivointitunnukset. Viesti tulee @edu.keminmaa.fi sähköpostiisi. Huomioi, että aktivointikoodit sisältävä sähköposti voi mennä roskapostiin. Jos viestiä ei kuulu, tarkista myös roskapostikansio.
Jos sähköpostia ei kuulu, eikä löydy myöskään roskaposti-kansiosta, laita viestiä Slicen asiakaspalveluun osoitteella info@slice.fi. Kortin aktivointitunnukset voi saada vain Slicelta.
5. Lataa Slice.fi -sovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi.
6. Syötä sähköpostiisi tulleet aktivointikoodit puhelimen Slice-sovellukseen.
7. Kortti on valmis käytettäväksi.
Nauti opiskelijaelämästä ja hyödynnä tuhannet opiskelijaedut ympäri Suomen!

Penkkareiden tunnelmaa vuonna 2023. Kuva: Pekka Juopperi
Vanhojenpäivä Keminmaan lukiossa 2023. Kuva: Pekka Juopperi