Siirry sisältöön

Saavutettavuus

Tämä 23.1.2023 laadittu saavutettavuusseloste koskee www.keminmaa.fi-sivustoa. Digipalvelu eli sivujen järjestelmä täyttää lähes kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Sivut on rakentanut AA-saavutettavuustason mukaisesti verkkopalvelujen toteuttaja Keminmaan kunnan toimeksiannosta. Sisällöstä vastaa Keminmaan kunta.

Sivuilla saattaa olla kolmannen osapuolen sisältöä, jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Keminmaan kunnalla ei välttämättä aina ole voimavaroja tekstittää videoita, joita julkaistaan lähinnä kaupungin youtube-kanavalla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Osassa sivuille ladatuista pdf- ja word-tiedostoista ei ole huolehdittu saavutettavuuskriteerien täyttymisestä. Tämän puutteen pyrimme korjaamaan mahdollisimman pian.

Jos huomaat saavutettavuuteen liittyvän ongelman digipalvelussamme, lähetä meille palautetta osoitteeseen kunta@keminmaa.fi tai täytä lomake Palaute-sivullamme.

Tästä pääset palautelomakkeeseen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta kunnalle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Sen sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi  
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero 0295 016 000