Siirry sisältöön

Talviurheilu

Meri-Lapin talviurheilun mekka Keminmaassa on Kallin hiihtokeskus.

Kallilla voi harrastaa laskettelun lisäksi pyöräilyä, murtomaahiihtoa, laskea pulkkamäessä sekä samoilla lumikengillä huikean hienossa ja vaihtelevissa maastoissa.

Alueella on hyvin vaihtelevia hiihtolatuja sunnuntaihiihtäjille kuin myös vaativia reittejä kilpahiihtoon. Kallin hiihtostadionilta lähtee kilpalatuverkosto, osoite Hirsikankaantie 30. Kallin valoladulle pääsee yläparkkipaikalta ja Kalli-Lautamaa laturetken lähtö sijaitsee Kallin laskettelukeskuksen läheisyydessä, osoite Kallinkankaantie 169.

Kallin laskettelukeskuksessa on lapsille ja nuorille hyvä ja turvallinen rinne lasketteluun. Vaativammalle laskettelijalle rinteestä löytyy myös Parkki, jossa on kolmen boxin linja ja runsaasti erilaisia reilejä, pressejä ja suorituspaikkoja, joissa voi opetella uusia taitoja tai päivittää vanhoja.

Talvireitti kävelijöille avattu 

Keminmaassa on avattu kävelijöille suunnattu talvikävelyreitti. Kallin yläparkilta lähtevä, osittain pururadan reunaa kulkeva reitti voidaan kiertää molempiin suuntiin. Reitin varrella on laavu, jossa voi paistaa makkaraa. 

Lisätietoa: kunnossapitomestari 040 579 1140