Siirry sisältöön

Yrittäjille verkostoitumis-ilta

29.1.2024

Kunnan elinvoimapalvelut yhteistyössä Keminmaan Yrittäjät ry:n sekä Edicos Oy:n kanssa järjestää Keminmaan yrittäjille tapahtuman teemalla ”Verkot vesille ja hissillä huipulle”.

Ystävänpäivän iltaa 14.2.2024 vietään tunnettujen puhujien, herkullisen ruuan ja verkostoitumisen merkeissä. Myös mielenkiintoinen kilpailu on luvassa.

Puhujina kuullaan Petra Pulkkinen Opineo Oy sekä Tom Laine. Petra Pulkkinen on koulutusalan yrittäjä ja tuottaa verkostoitumista ja liiketoimintaa vahvistavia kehittämisohjelmia. Petra Pulkkinen on yksinyrittäjyyden asiantuntijana tietää, miten kasvetaan yhdessä ja millä peliliikkeillä myynti pääsee vauhtiin. Tom Laine on Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja Suomen verkostoitunein henkilö Linkedinissä. Hän on toiminut pitkään kansainvälisissä tehtävissä ja on aikanaan perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median rekrytointiin erikoistuneen yrityksen. Tom on kirjoittanut muun muassa kirjat Työnhakuopas, Suhteellinen Rekrytointiteoria, Henkilöbrändi, ja Linkedin Megaopas.

Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 7.2.2024 klo 15:00 mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lisätietoa elinvoima-asiantuntija Anu Kumpuniemi anu.kumpuniemi@keminmaa.fi tai 040 156 3652.