Työpaikat, vahvuudet ja harrastusmahdollisuudet esiin 

Hyvä yrittäjä:

Miten houkuttelisit muualta Suomesta ja ulkomailta osaajia töihin ja yrittämään Keminmaahan? Miten tekisit Keminmaasta kutsuvamman asuinpaikan? On aika kehittää Keminmaan elinvoimaa yhdessä.

 

Keminmaan, Posion ja Kemijärven yhteisessä Asettautumispalveluhankkeessa on profiloitu tulevaisuuden tulomuuttajat Keminmaahan. He ovat monialainen hoitotyön osaaja; kasvuhakuinen yrittäjä esimerkiksi IT- tai metsäalalta; luonnossa harrastamisesta kiinnostunut lapsiperhe; korkeasti koulutettu muuttaja, joka palaisi mahdollisesti kotiseudulleen sekä kansainvälinen, kenties teollisuuden palvelukseen tuleva muuttaja.

 

Asettautumispalveluhanke on myös tutkinut profiileita edustavien esimerkkihenkilöiden tiedonhakua Keminmaasta. Paljastui monta kehitettävää asiaa, esimerkiksi paikkakunnan vahvuudet kuten Kemijoki sekä harrastusmahdollisuudet kannattaisi nostaa paremmin esiin.

 

Osaan pulmista miettivät ratkaisuja kunnan edustajat, osaan odotetaan vastauksia ja ideoita yrittäjiltä. Yrittäjä: tutustu muuttajaprofiileihin ja vastaa heitä koskeviin kysymyksiin viimeistään 28.3. täällä:

https://forms.gle/Mw832XLG58h7CpCv5

 

Yrittäjä, tervetuloa myös Asettautumispalveluhankkeen työpajaan 24.3. klo 13-15. Hankekuntien yhteisen Teams-työpajan teemoina ovat rekrytointi, työ, toimeentulo ja kansainvälisyys, ja puheenvuoroissa reissataan Etelä-Koreasta Uudenkaupungin kautta Inariin asti. Työpajaan pääset tästä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

   

Takaisin