Haettavana sosiaalityöntekijän vakinainen virka 

Keminmaan hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi sosiaalityöntekijän vakinaisen viran, hakuaika 7.1 – 3.2.2020.

 

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy laaja-alaisesti sosiaalityön tehtäviä, jotka painottuvat kuitenkin aikuissosiaalityöhän ja lastenvalvojan tehtäviin. 

 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain (817/2015) 7 ja 32 § mukainen pätevyys, ylempi korkeakoulututkinto.  Hakijalta edellytetään yhteistyökykyä, kykyä päätöksentekoon ja itsenäiseen työskentelyyn.  Lisäksi arvostamme alan työkokemusta.  Ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän.  Työssä tukea antavat oma työyhteisö ja viikoittaiset tiimipalaverit sekä mahdollisuus työnohjaukseen.

Työaika on 38 h 15 min. Palkkaus on KVTES:n ja Keminmaan uuden TVA järjestelmän mukainen. Virka täytetään 6 kk:n koeajalla. 

 

Valituksi tulleen on esitettävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

 

Keminmaan kunta on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Päivi Parpala, p.040- 1679 128.

 

Hakemus täytetään sähköisenä Keminmaan kunnan internetsivulla 3.2.2020 klo 13.00 mennessä os. www.keminmaa.fi/ avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Takaisin