Haettavana kirjanpitäjän työsuhde 

Keskellä Kemi-Tornio aluetta sijaitseva 8300 asukkaan Keminmaan kunta hakee

 

KIRJANPITÄJÄÄ (vakanssinumero 1504)

 

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat kunnan kirjanpidosta vastaaminen yhdessä pääkirjanpitäjän kanssa, ostoreskontran hoitaminen, talous- ja toimintasuunnitelman laadintaan osallistuminen, käyttöomaisuuskirjanpito, tilastointi, raportointi ja arvonlisäverotus sekä muut talouteen liittyvät tehtävät. Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu lisäksi Keminmaan Vuokra-asunnot Oy:n kirjanpito, tilinpäätös ja verotus. Kirjanpitäjä toimii taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä.  Kirjanpitäjä hoitaa myös talouspalveluiden pääkirjanpitäjän ja kirjanpitäjän tehtäviä heidän vuosi- ym. lomien aikana.

 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään opistotasoinen tutkinto. Edellytämme vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus julkisen sektorin taloushallinnon työtehtävistä.

 

Kirjanpitäjän toimi tulee ottaa vastaan viimeistään 1.3.2019 alkaen.

 

Kirjanpitäjän tehtäväkohtainen palkka on 2485,40 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisät KVTES:in perusteella.

 

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan.

 

Hakemus täytetään sähköisesti 21.1.2019 14.00 mennessä Keminmaan kunnan internetsivulla os. www.keminmaa.fi/avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin liitetään CV, voi lähettää myös osoitteella: Keminmaan kunnanhallitus, Rantatie 21, 94400 Keminmaa. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Merja Michelsson p. 040-7213720, s-posti merja.michelsson@keminmaa.fi.

 

Keminmaassa 4.1.2019

KEMINMAAN KUNNANHALLITUS

Takaisin