Avoinna talous- ja henkilöstöjohtajan virka 

Keskellä Meri-Lapin talousaluetta sijaitseva 8300 asukkaan Keminmaan kunta tarjoaa työ- ja asuinalueena maaseutumaisen jokivarsiympäristön keskellä kaupunkeja. Lisätietoja kunnasta www.keminmaa.fi.

 

Keminmaan kunta julistaa haettavaksi

 

TALOUS- JA HENKILÖSTÖJOHTAJAN VIRAN

 

Talous- ja henkilöstöjohtajan virka on uusi virka, joka korvaa aiemman talousjohtajan viran. Talous- henkilöstöjohtajan viranhoitoon kuuluu johtaa, valvoa ja kehittää kunnan talous- ja henkilöstöhallintoa kokonaisuudessaan. Talous- ja henkilöstöjohtaja vastaa kunnan talouden suunnittelusta, raportoinnista ja rahoituksesta sekä kunnan henkilöstöasioiden hoidosta. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana virkasuhteena ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka tulee ottaa vastaan 1.2.2019 lukien tai sopimuksen mukaisena ajankohtana.

 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon esimies- tai asiantuntijatehtävistä, julkisen sektorin hyvä laskentatoimen ja henkilöstöhallinnon tuntemus tai vastaava yksityisen alan osaaminen. Viran tehtäväkohtaisen palkan määrä on 4.310,00 €/kk, jonka lisäksi suoritetaan KVTES:n mukaiset palkanlisät.

 

Hakemus tulee täyttää sähköisesti osoitteessa keminmaa.fi/avoimet työpaikat. Viran hakuaika päättyy 14.12.2018, klo 15.00. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista arvioijaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Lisätietoja antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Soili Rautio puh. 040 5959949 tai soili.rautio@keminmaa.fi sekä kunnanjohtaja Mauri Posio puh. 040 6766376 tai mauri.posio@keminmaa.fi.

 

KEMINMAAN KUNNANHALLITUS

 

 

 

Takaisin