Kunnanjohtajan määräaikaisen viran hakuaikaa on jatkettu 

Keminmaan kunta on päättänyt jatkaa

 

KUNNANJOHTAJAN MÄÄRÄAIKAISEN VIRAN hakuaikaa

 

Tehtävään haetaan yhteistyöhenkistä ja innovatiivista johtajaa. Kunnanjohtajan keskeisiä tehtäviä on kuntaorganisaation johtaminen ja yhteistyö sidosryhmien kanssa, kunnan taloudenpito sekä alueellinen yhteistyö. Elinkeinoelämän kehittäminen on osa kunnanjohtajan tehtävänkuvaa.

 

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää johtamiskokemusta, talouden vahvaa osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, elinkeinoelämän tuntemusta sekä strategista johtamisotetta. Kunnanjohtaja edistää kuntalaisten osallistumista ja vaikutusmahdollisuuksien toteutumista.

 

Tehtävä täytetään kuuden vuoden määräajaksi (ajalle 1.4.2019 - 31.3.2025) ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Viran kelpoisuusehtona edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

 

Hakemuksen voi toimittaa myös postitse Keminmaan kunnanvaltuustolle osoitettuna 21.6.2018 klo 15 mennessä osoitteella Keminmaan kunnanhallitus, Rantatie 21, 94400 KEMINMAA. Hakemukseen tulee liittää palkkatoive sekä CV. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista arvioijaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Aikaisemmin toimitetut hakemukset otetaan huomioon.

 

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Tommi Lepojärvi puh. 040 637 7350 tai tommi.lepojarvi@keminmaa.fi ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Soili Rautio puh. 040 595 9949 tai soili.rautio@keminmaa.fi ja hallintojohtaja Merja Michelsson, puh. 040 721 3720 tai merja.michelsson@keminmaa.fi.

 

Keminmaan kunnanhallitus

Takaisin