Keminmaan kunnan asukastiedote 5.11.2020: 

Koronavirustilanne Meri-Lapissa on huonontunut viime päivinä.  Tästä johtuen Keminmaan kunta on käynnistänyt kuntalaisten suojaamiseksi seuraavia suojaamis- ja rajoitustoimenpiteitä.  Suojaamis- ja rajoitustoimenpiteet pohjautuvat valtakunnallisiin suosituksiin ja alueellisen pandemiatyöryhmän suosituksiin.  Suojaamis- ja rajoitustoimenpiteet aiheuttavat muutoksia aukioloissa ja palvelutuotannossa
parin viikon ajan.  

 

1. Keminmaan kunnankirjasto on suljettu  5. – 19.11.2020
2. Yli 18-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuva harrastustoiminta keskeytetään 5. – 19.11.2020: Suljettavat tilat ovat: koulujen tilat, Seurala ja Kivalo-opiston toiminnot pl. yksilöllinen musiikkiopetus.  
3. Kunnanvirastolla asioidessa suositellaan maskien käyttöä ja käsien desinfiointia.
4. Kunnanvirastolla jaetaan vähävaraisille kuntalaisille maskeja tiistaisin klo 12.00 – 14.00.
5. Perusopetus- ja lukio-opetus toteutetaan normaalisti lähiopetuksena.  Lukioissa opiskelijat ja henkilökunta käyttävät suu-nenäsuojaimia, jos oma terveydentila ei sitä estä.
6. Sosiaali- ja terveyspalveluissa käytetään suu-nenäsuojaimia kaikessa asiakastyössä.
7. Lapin aluehallintovirasto kieltää tartuntalain 58 § :n 1 momentin nojalla Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät  yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Määräys on voimassa 6.11. – 19.11.2020.
8. Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi kaikissa tilanteissa, joissa riittäviä turvavälejä ei voida taata.
 

Ajankohtaista tietoa koronasta kunnan www-sivuilta osoitteesta  www.keminmaa.fi -> koronavirustiedotteet  ja Facebookista.

 

Takaisin