Keminmaan hyvinvointilautakunnan päätös 15.11.2021 

Keminmaan hyvinvointilautakunta on kokouksessaan 15.11 tehnyt seuraavan tartuntatautilain 58§ mukaisen rajoituspäätöksen Keminmaan kunnan alueelle:

 

Keminmaan kunnan hyvinvointilautakunta on päättänyt kokouksessaan 15.11 tartuntatautilain 58§ 1 momentin nojalla kieltää toimialueellaan THL:n määrittelemät korkean riskin tapahtumat (korkean riskin tapahtumiin kuuluvista ravintolarajoituksista päättää valtioneuvosto) ja yli 50 hengen yleisötilaisuudet sekä yleiset kokoukset aikavälillä 19.11.2021 – 17.12.2021.  Päätökselle on epidemiologiset perusteet ja päätös on välttämätön epidemian leviämisen hillitsemisen, terveydenhuollon kantokyvyn turvaamisen sekä sairaalahoidon ylikuormittumisen estämiseksi. Yrittäjät ja tapahtumanjärjestäjät voivat niin halutessaan ottaa käyttöön koronapassin, jolloin rajoitustoimet eivät kohdistu ao. yrityksen toimintaan / tapahtumaan. Tämä päätös ei koske alle 12-vuotiaita.

 

Linkki THL:n sivuille, jossa kerrotaan arviosta tapahtumien ja kokoontumisten koronavirukseen liittyvistä riskeistä

 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/arvio-tapahtumien-ja-kokoontumisten-koronavirukseen-liittyvasta-riskista

 

Keminmaan kunnan hyvinvointipalvelut

Takaisin