Tekninen osasto julistaa haettavaksi määräaikaisen puistotyöntekijän sekä nuorten kesäduunipaikat 2018 

Vaatimuksena puistotyöntekijälle olisi, että on puutarha-alan koulutus ja kykyä tehdä fyysistä työtä. Toivomme hakijalta positiivista asennetta työhön sekä ohjattavia nuoria kohtaan. Lisäksi saisi olla joustavuutta, oma-aloitteellisuutta sekä ahkeraa työmoraalia. Osaat sommitella ympäristöön kesäkukkasia nätisti nähtäville. Työympäristö on osittain lämpötilasäädelty, joten viileässä työskentelyn tulee myös sujua ja omaathan vähintään B-ajokortin. Toimi on määräaikainen.

 

Kesähemmoille vaatimuksena olisi 16-vuoden ikä. Lisävaateena olisi, että osaat tervehtiä työkavereitasi, varsinkin vanhuksia tai muuten vaan vastaantulevia ihmisiä. Osaat käyttää moottorikäyttöistä ruohonleikkuria sekä plussaa olisi raivaussahan käyttökokemus. Osaat myös käsitellä hellävaroin kunnan kukkaistutuksia ja pensasryhmiä. Osaat irtaantua työaikanasi sosiaalisesta mediasta sekä osaat noudattaa annettuja työturvallisuusohjeita.

 

Työaika alkaa näissä töissä ennen kukonlaulua klo 7 aamulla ja loppuu iltapäivällä klo 14 aikaan. Työvälineistöön kuuluu työnantajan puolelta harava, lapio, ämpäri, maalisuti, rätit sun muut yleiset siivousvälineet. Meiltä saat puolestaan työvaatetuksen ja turvavarustuksen työhön.

 

Tarjoamme hyvin tehdystä työstä ”mukavan” rahallisen korvauksen. Työn jatkumo riippuu ihan sinusta itsestäsi, joko yhden päivän tai yhden kuukauden.

Ps. ethän laita Isääsi tai Äitiäsi hakemaan kesäduunia puolestasi, jos he eivät itse ole hakemassa paikkaa.

 

Lisäksi haetaan kahta clillaavaa sekä spessua liikunnasta kiinnostunut ”hemmoa” keskuskentälle pyörittämään kesäpelejä tai muuta ”jees” toimintaa nuorille. Työaika on toki vähän erilainen, koska suurin osa kesälomilla olevista chillaavista nuorista nukkuu tai on vasta laittanut nukkumaan klo 7. Joten työaika sovitaan työnantajan kanssa tarkemmin.

 

Duunipaikkoihin hakemukset pyydetään toimittamaan internetosoitteeseen www.kuntarekry.fi viimeistään 30.4.2018 mennessä.

 

Lisätietoja; toimistosihteeri Nina Remes p. 040 831 7854

Tekninen osasto 

 

 

 

 

 

Takaisin